LivetmedLionel.blogg.se

2013-03-22
12:43:30

Neurologen
Igår var det återbesök hos neurologen för att prata om Lionels eventuella epilepsi. Man har ju dock gjort flera tester b.la så fick vi ligga inne i Uppsala i 5 dagar för att göra en långtidsregistering samt videogranskning som inte har visat någonting. De har dock inte avfärdat det hela riktigt än utan det skall tas upp igen för att verkligen kolla vad hans frånvaroepisoder beror på. Troligtvis går han bara in i sig själv pga autismen men det är bra att dom verkligen kolla upp allting väldigt noga.
 
Vi diskuterade även dom 3 ggr som vi har åkt in akut med misstänkt huvudtrauma och ev hjärnskakning. Det har förmodligen inte varit hjärnskakning utan ev kan de anfallen ha varit migrän. Nu har han som tur är inte haft sådana anfall sedan aug 2011 och det är bara hoppas på att de inte kommer tillbaka vad det än är.
 
Annars så blir det att börja med strikt mjölkproteinfri diet till honom. Vi testade ju i nästan 4 veckor och märkte bra resultat och så fort vi började med mjölk igen kom problemen tillbaka. Vi trodde dock att det gick att köra laktosfritt men ack så fel vi hade. Så nu blir det dietist och "mjölkskola" för hela slanten.
 
Ja är det inte det ena så är de det andra. :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: