LivetmedLionel.blogg.se

2013-08-29
03:59:49

Inskolning och akutbesök.
Nu i måndags så startade Lionels inskolning på sin nya förskola. Typiskt nog så blev han ju dunderförkyld precis innan men jag tänkte att vi testar, humöret var ju gott i alla fall även om det var grinigt mellan varven. 
Första dagen gick bra och fick träffa sina nya kompisar och fröknar. Det är en autismanpassad förskola som jag tror kan vara väldigt bra för Lionel och ett bra betyg är väl att han sätter sin timstock och säger" kockan ninger, åka dosis" :)
 
Ja men vad hände då med akuten, jo på tisdagen när Christian skulle åka till förskolan med honom var allt först som vanligt. Förkylningen var ju kvar men inte mer än så. Syskonen gick iväg till skolan och Lionel var påklädd för att åka iväg han med. 
Jag är på jobbet och får sen ett sms om att Lionel plötsligt är väldigt hängig och inte orkar någonting för att sedan kräkas 2 ggr.Så det var ju bara att bli kvar hemma. 
Lionel låg efter kräkningarna helt slutkörd i soffan och bara sov tills jag kom hem och då hade han heller ingen feber.
 
Vi tänkte att iom han luktade illa från munnen så funderade vi lite på halsfluss och ringde 11.77 för rådfrågning.
Där tyckte dom att vi skulle åka upp till barnakuten med honom iom han var så slö men ingen feber så det var bara att ringa hem Christian och han fick komma och hämta upp oss. 
Inne på akuten var det inga folk så det gick väldigt fort och Lionel piggnade till relativt snabbt efter vi kom in. Dom hittade inga alarmerande fel på honom och dom ringde även ner till hans ansvarige läkare för att rådfråga om melatoninet om det skulle ha varit det som gjort honom så apatisk. Men det trodde läkaren inte.
Däremot så tror jag och Christian att det var ett migränanfall som han fick för ett par timmar och lite mat senare så var allt plötsligt bra igen. 
Har en telefontid med neurologenavdelningen i morgon och ska lyssna med dom då om det.
 

2013-08-09
19:32:37

Bilder!

Har inget vettigt att skriva så det kommer en bildkavalkad i stället.