LivetmedLionel.blogg.se

2013-04-28
22:11:39

Långdraget.
Nu äntligen orkar jag skriva lite. Lionels vattkoppor drog ut på tiden och det tog två veckor innan han blev frisk och självklart skulle han få massor av utslag och bli väldigt hängig.
Vi har även börjat på våran 6 veckors föräldrautbildning som är väldigt intressant men det är mycket att ta in. Känns som att det enda man gör just nu är att springa på möten av alla de slag. Förstår att det är så här i början men det börjar ta på krafterna.
Lionel är dessutom förstoppad igen trots att han går på mjölkproteinfri diet så jag måste ta tag i det med.
 
Ja man ligger inte på latsidan direkt. :)
 
Men annars så sover han bättre på medicinen och jag får tom lite sovmornar ibland. Han har även börjat leka en hel del med andra barn. Nu när vi är ute i parken tyr han sig gärna till andra och följer med i deras lekar. Det är även roll-lekar. Inte så avancerat men det finns där och det är så roligt att se.

2013-04-14
04:28:19

04.24

Lionel har fått vattkoppor och vaknade vid 00 tiden. Tänkte att han somnar väl om lätt. Ja tänk så fel man kan ha. Kl är 04.25 och han sover inte än. Det kliar och har sig så nu får han ligga utan blöja, det verkar vara där det kliar mest.

Annars är han vid gott mod den lilla prickiga korven. ❤


2013-04-11
06:47:26

06.45

06.45 och korv, majs samt gurka stod på frukostmenyn!


2013-04-08
23:02:43

Vad är jobbigast!
Fick häromdagen frågan om vad jag tycker är jobbigast med Lionels diagnos. Det är ju väldigt många saker som självklart är jobbiga men det jag känner mest är nog det här med hans utveckling.
När andra barn som är yngre än honom kommer i kapp och även går förbi. Man har inte satt någon utvecklingstörningsdiagnos på honom och testet man försökte göra gick inte att genomföra på ett bra sätt så man kunde inte sätta en rättvis bedömning. Men det har pratats om att han har en utvecklingsförsening men inte på hur mycket och på vad. Ja talet är ju defintivt en del av det.
 

2013-04-03
20:45:29

Oro
Om några veckor startar det en föräldrautbildning för oss ang Lionel. Kan säga att jag ser fram emot den väldigt mycket och hoppas att vi kan lära oss många nyttiga saker från den. Lionel är i perioder väldigt orolig och får många utbrott. Tyvärr är många av dom när han inte får som han vill och den lätta vägen är att tyvärr ge med sig. Men å andra sidan så måste man välja sina strider och vad gör det om han vill somna brevid sin Ipad. :)
 
Han har annars börjat med att man ska leka med honom. Eller han är eg nöjd om man bara sitter på golvet tillsammans med honom. Ibland vill han att man ska vara med och ibland får man inte. Men det är ändå väldigt roligt att han tar initiativ till lek.
Märkte även idag när vi var ute att han gick fram till en liten flicka med sin boll och visade att han ville leka och det är sällan som han tar kontakt på det viset. Det värmde våra hjärtan otroligt mycket.
 
Annars rullar det på som vanligt. Förkylningarna avlöser varandra hela tiden så det är alltid någon som är sjuk.