LivetmedLionel.blogg.se

2014-11-16
07:42:26

Leif
Jag skrev innan om att vi skaffat hund och nu tror kanske ni att vi har 3 katter och en hund!
Nej, både Sören och Thorsten har fått flytta.
Sörens kärlek var lite stor och det blev alldeles för många bett. Tyvärr mycket i ansiktet på Lionel och iom att han bara har ett öga vågade vi inte riskera någonting. Men Sören har det toppen på landet tillsammans med nakenkatten Gizmo och en hoper totalt livsfarliga kamphundar. Han kunde nte få det bättre där bortamöte
 
Thorsten fick tyvärr en knäpp, helt plötsligt blev han som förbytt och blev fruktansvärt aggressiv mot de andra katterna och skulle döda de till varje pris. En situation som givetvis var ohållbar och tankarna på att låta honom få somna in fanns.
Han verkade dock inte ha några fysiska problem och han visade ingenting mot oss tvåbenta i flocken så vi gjorde ett försök att omplacera honom i stället. Han hade då tur att komma till en ung kille som bor i Vänersborg.
En person so, åker ända från Vänersborg till Västerås för att köpa en tjock kattherre på snart 4 år. 
 
Så kvar blev helt enkelt Svea och efter ett tag ville vi ha en hund och valet blev då Leif en dvärgpinscher som var 8 månader när vi köpte honom.
Han var en riktig odåga när vi köpte honom, skällde på alla ljud han hörde och kunde inte alls slappna av. Men nu efter snart 5 månader blir det bättre och bättre. Han skäller inte lika mycket inomhus men mer utomhus. Dock är det mest vid vissa hundmöten och syn av t ex harar som är hysteriskt roligt att jaga.
 
 
Varför skriver jag om detta i en blogg som handlar om Lionel?
Jo för jag märker hur viktigà de är för varandra speciellt för Lionel och hur tålmodig Leif är. :)
 
Mycket träning återstår men det ska nog bli något vettigt av de båda i framtiden!
 
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: