LivetmedLionel.blogg.se

2014-01-09
16:43:51

Träning I Hallstahammar
 
 
Efter att ha hämtat Lionel från förskolan igår så åkte vi ut till Hallstahammar för att träffa Sanna med sina fyrbenta. Tanken är att träningen mellan Lionel och Sigge skulle återupptas efter ett långt höstuppehåll. Vi har lagt upp en liten plan på hur det hela ska gå till men att få en autistisk liten pojke att göra det vi vill fungerar inte alla ggr. Men från att ha varit totalt ointresserade av varandra förra våren till att verkligen ha glädje när dom ses är väldigt roligt att se.
 
Igår provade vi bland annat med att Lionel skulle få lyssna på Sigges hjärta och lite andra saker, Inget som Lionel alls var intresserad av. Han ville mest springa runt och krascha konerna som var inne i rummet. Märkte att det mest blev flams från Lionels sida så vi vände det till en fördel i stället.
Att man kör lite "klara, färdiga, gå" lekar istället och får dom att börja på det viset. Lionel har en lek han gör mycket när vi promenerar, hoppa,springa, snurra och sen börjar det om. Vet inte vart han har fått det ifrån om det är en minirörisövning men den tyckte vi passade bra för dom båda.
 
Nästa gång ska vi bestämma ungefär vilka övningar vi ska göra och sen ordnar jag med bilder så vi kan ha ett litet schema till Lionel. Då vet vi lättare hur vi ska lägga upp det hela,
Men framför allt så hade Lionel i alla fall roligt igår och han somnade gott senare på kvällen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: